KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK – CARAMEL

Szeptember 23-án délelőtt 11 órakor fogadhattuk iskolánkban az énekest. A gyerekek már nagyon várták. Mivel intézményünk igyekezett minél szélesebb körben értesíteni a községek lakosságát erről a programról, a délelőtti időpont ellenére, több szülő, nagyszülő, testvér is megérkezett a rövid látogatásra. A szomszédból az óvó nénik ovisainkat is átkísérték az eseményre.

Molnár Ferenc pontosan érkezett kis csapatával az iskolánkhoz. A szép időben szabadtéri színpadunkon gyorsan összeszerelték a hangosítást, és már a közönség előtt is volt a várva várt művész. Az énekes jól kommunikált fiatal közönségével. A gyerekek közül többen vele énekelték a dalait.

A dalok között „Caramel” mesélt a gyerekeknek, saját gyermekkoráról, álmairól, és azok eléréséről. Bíztatta a tanulókat, hogy merjenek komoly tervekről álmodni, de ne feledjék, hogy tenni is kell a megvalósulásukért. Felhívta a gyerekek figyelmét, hogy a jövőjüket most kell megalapozniuk a tanulással. Elmondta, hogy mennyire fontosnak tartja még az életben a tiszteletet és a szeretetet.

A közönség élvezettel hallgatta énekét és mondandóját egyaránt. Sajnos a látogatás rövid volt, mert aznap még más iskolában is várták.

Nagyon jó volt. Irtózatosan jó volt a hangulat. Örültünk, hogy el tudott jönni a mi iskolánkba. Én nagyon vártam, hogy kilépjen a színpadra, hogy láthassam élőben. Kedvenc énekesem egyike. Jó hangulatot teremtett, a koncert végén autógrammos kártyát is kaptunk.

 

Madarász Aranka Dzsenifer: Nagyon jó volt. Irtózatosan jó volt a hangulat. Örültünk, hogy el tudott jönni a mi iskolánkba. Én nagyon vártam, hogy kilépjen a színpadra, hogy láthassam élőben. Kedvenc énekesem egyike. Jó hangulatot teremtett, a koncert végén autógrammos kártyát is kaptunk.

 

Orsós Sándor: Nagyon vártam már, hogy nálunk is fellépjen Caramel. Nagyon színpatikus volt, és nagyon szépen énekelt. Szeretnék én is ilyen lenne, ha felnövők. Az én szememben Ő egy igazi sztár. Élmény volt őt élőben látni és hallani. Köszönjük ezt a lehetőséget.

 

Sohler Judit: Nagyon jól szórakoztam miközben énekelt, szép hangja van. Fájt a torka, de ennek ellenére minden beleadott a koncertbe. Nagyon hosszú utat tett meg hozzánk, hogy énekelhessen nekünk. Megtanított bennünket, hogy tiszteljük a felnőtteket  így ők is tisztelni fognak bennünket gyerekeket. Köszönjük, hogy eljött hozzánk és énekelt nekünk.

 

Gróf Alexandra: 11 órakor megjött Molnár Ferenc Caramel, 4 sikeres dalát énekelte el, nagyon jó hangulatot teremtett. A végén közösen fotózkodtunk, utána kártyát osztogatott, sajnos nem tudtunk fotózkodni külön vele, mivel sietett a következő fellépésére. Úgy gondolom, hogy mindenki jól érezte magát.

MESZTEGNYŐ-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL1 MESZTEGNYŐ-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL2 MESZTEGNYŐ-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL3 MESZTEGNYŐ-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL4 MESZTEGNYŐ-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL5 MESZTEGNYŐ-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL6 MESZTEGNYŐ-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL7