TANÓRÁN KÍVÜLI SZABADTÉRI MOZGÁSOS RENDEZVÉNY: BOOT CAMP

A gyerekek nagy izgalommal várták az általuk csak “katonai kiképzésnek” titulált programot. Az esős időjárás miatt sajnos az iskola tornaterme lett a helyszín.
a bemelegítést elkezdtük, fontos volt az izmok megfelelő felkészítése, hiszen igen összetett mozgásokat tartalmazó feladatok vártak a gyerekekre, ami megterhelő az izmok és ízületek számára.
Az edzést Pálos Attila és Nagy Dániel tartották. A gyakorlatok és feladatok színesek és változatosak voltak. A tanulok igyekeztek maximumot nyújtani, a terhelés ellenére is. Voltak egyéni, páros, csoportos feladatok és a végén egy köredzéssel fejezték be az emberpróbáló foglalkozást. Így, aki becsülettel végig dolgozta az egy órát, az egy teljes testet átmozgató komplex edzésben részesült.
A program végén mindenki fáradtan, de boldogan kérte az autogrammokat a két edzőtől.
Nagyon közvetlenek voltak a gyerekekkel és szívesen osztogatták az aláírásokat, tanácsokat is adtak.

 


A gyerekeknek nagyon tetszett a különleges program és várják a következő alkalmat.2015. május 22-én pénteken Boot camp edzésben volt részünk. Az elején mindenki meg volt ijedve egy kicsit, hogy milyen nehéz lesz. Balázs bácsi egy gyors bemelegítést tartott addig, míg meg nem érkezetek az edzők. Az edzők megérkezésük után bemutatkoztak és ismertették a feladatokat. Sokszor dicsértek meg minket, hogy milyen ügyesek vagyunk. Minden izomcsoportot megmozgattunk. Nagyon klassz volt ez a délelőtt.

Juhász Leila Bianka – 7. osztály

Egy pályázaton nyertünk egy boot camp edzést. Elkezdtük a melegítést, majd érkezett két edző, akik tartotta a foglalkozást.

Először bemelegítettünk, majd erősítő gyakorlatokat végeztünk. Majd következtek a páros feladatok.  A feladatok végén nyújtottunk testnevelő tanárunkkal. Nagyon jól éreztem magam, tetszettek a feladatok, kellemesen elfáradtunk.

Gróf Alexandra – 7. osztály

Pályázaton nyertünk egy boot camp edzést. Mind bemelegítéssel kezdtünk a tornacsarnokba, majd megjöttek az edzők. Szerintem nagyon érdekes volt ez az edzés, a gyakorlatok kifárasztottak bennünket, de teljesen felfrissültünk. Nagyon jól éreztem magam, az edzés után autogramot is adtak az edzők. Remélem a jövő évben is lesz ilyen lehetőségünk.

Horváth Zsófia – 5. osztály

Nagyon tetszett nekem a boot camp edzés. Előbb bemelegítéssel kezdtünk a tornacsarnokba, majd megérkeztek az edzők. Erősítő feladatokat végeztünk. Akadály pályán kellett végig mennünk és feladatokat megoldanunk. Elfáradtunk a végére, de nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük még lesz rá lehetőség, hogy részt vegyünk egy boot camp edzésen.

Golyán Vanessza – 5. osztály

Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_01 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_02 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_03 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_04 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_05 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_06 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_07 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_08 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_09 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_10 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_11 Mesztegnyo_tanorankivuli_Bootcamp_kep_12